banner359

Belediyespor'un Sağlık Sponsoru Aritmi

03 Eylül 2015 Perşembe 10:33 2015-09-03 10:33:56
Belediyespor'un Sağlık Sponsoru Aritmi

 İnegöl Özel Aritmi Hastanesi yeni sezon için Belediyespor´un sağlık sponsoru oldu. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Teknik Başkan Yardımcısı Furkan Baştürk, Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, İnegöl Özel Aritmi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan, Şirket Ortağı Zeki Aytekin, Şirket Ortağı ve Sağlık Hizmetleri Direktörü Aysel Kır ile Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Akdalay katıldı.

PLAY-OFF HEDEFİ İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bugün hayırlı ve güzel bir protokol için bir araya geldik. Öncelikle ben Özel Aritmi Hastanesinin çok değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar geçen yıl olduğu gibi yine Belediyesporumuzla alakalı gerekli fedakarlıkları yaptılar ve sağlık hizmeti sponsorluğumuzla alakalı bugün arkadaşlarımızın gayretleri ile sözleşme aşamasına gelmiştik. Bugün o sözleşmeyi imzalamak için bir araya geldik. Hepinizin bildiği gibi İnegölsporumuzla alakalı da Özel Aritmi Hastanemizin aynı şekilde bir protokolü var. Kendilerine gösterdikler bu fedakarlıktan dolayı yürekten teşekkür ediyorum. İnegöl´ümüz sadece köftesiyle, mobilyasıyla, kaplıcasıyla değil sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleriyle gelişmesi gerekiyor. Bu sene sporda gerçekten dolu dolu bir seneyi yaşayacağız. Hepinizin bildiği gibi İnegölspor futbol takımımız yine heyecanlı. Güzel bir takım hazırlandı. Keşke bu hafta maç içeride olsaydı. İnegöl´ün kurtuluş gününe tekabül ettiği için. 6 Eylül İnegöl´ün kurtuluş günü Tarsus´ta ilk maçı oynayacak arkadaşlar. Şimdiden başarılar diliyorum kendilerine. Hakeza İnegöl Belediyepsor voleybol takımı 24 Ekim´de başlayan süreçte inşallah 1.Ligde 3. senesini oynayacak. İnanıyor ve ümit ediyoruz ki bu sene gerçekten güzel bir takım kurduk. Çok iyi yabancı sporcularla anlaştık. Üzerine koyarak, ilk 8´i hedefledik. Play-Off hedefi ile yolumuza devam ediyoruz. Beraberinde de basketbolda da bu sene bir ilki yaşayacağız. Deplasmanlı ligde mücadele edeceğiz. Şimdiden açıklıyoruz. 78 takım var. Sadece 2 takım 2.Lige çıkacak ama biz gerçekten iyi bir takım kurduk. Yakında da inşallah çalışmalarımız başlıyor. Onlarda Ekim´in sonu gibi lig maçalarına başlayacaklar. Ligde inşallah 2.Ligi kovalayacaklar. Dolayısıyla spor salonlarımız büyük bir coşkuyla, heyecanla İnegöllüleri ağırlayacak. Tabi bütün bu faaliyetler içerisinde muhakkak suretle sakatlıklar, maalesef istenmeyen olaylar vuku bulacak. Gönül istiyor hiç olmasın ama kontroller, tedaviler olacak. İşte bu noktada da şifa kaynağımız sağ olsunlar Özel Aritmi Hastanesi. Kurulduğu günden beri İnegöl´ümüze sağlık alanında büyük bir soluk getiren, gerçekten çok değerli çalışmalara imza atan bu ekibi ben yürekten kutluyorum. İnşallah geçen yıl olduğu gibi bu yılda onlarında özverisiyle, gayretiyle sağlık problemlerinin olmadığı, herhangi bir sakatlığın olmadığı ama olduğunda da anında müdahale edilen ve gerekli tetkiklerin, tedavilerinin yapıldığı bir süreci hep beraber yaşarız. Bu vesile ile de bu konuda gayret gösteren hem yönetici arkadaşlarıma hem de İnegöl Özel Aritmi Hastanesi´nin çok değerli yetkililerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun." Dedi.

İNEGÖL´ÜN ARTIK SAĞLIK SPONSORUYUZ

İnegöl Özel Aritmi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan ise Aritmi Hastanesi olarak geçen yıl olduğu gibi yine İnegöl Belediyespor´un sağlık sponsoru olduklarını hatırlatarak, "Sağlık sponsoru olarak hem teknik personelin hem sporcularımızın yıllık kontrol muayenelerini yapıyoruz. Hem maçlara ambulans sağlıyoruz hem de yine sporcularımıza indirimler sağlıyoruz. İnegöl hakikatten köftesi, mobilyası derken sporda da bir adım önde olmaya başladı. İnegölsporumuzun geçen yıl finale kadar çıkmıştı, bu yılda inşallah şampiyonluk diliyoruz. İnegöl Belediyespor´un ise voleybol takımı hakikatten 1.Ligde mücadele eden 12 takımdan 1 tanesi. Biz İnegöl Aritmi Hastanesi olarak, İnegöl´ün artık sağlık sponsoruyuz. Sadece İnegölspor´un değil bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu konuda iddialıyız. Özellikle travmada, ortopedide, beyin cerrahisinde iddialıyız. Bildiğiniz gibi Aritmi Hastanesi 17 branşta 30 hekimi ile tüm İnegöl´ümüzün hizmetinde. Ben bu protokolün İnegöl Belediyesporumuza, İnegöl´ümüze ve hastanemize hayırlı olmasını diliyorum. İnegöl Belediyespor´un Sayın Başkanı Alinur Aktaş´a, Spor Müdürü Sayın Hüseyin Kurt´a ve tüm yöneticilere bize bu imkanı sağladığı için yöneticilerimiz Sayın Zeki Aytekin ve Sayın Aysel Kır ile birlikte teşekkür ediyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından taraflar sponsorluk anlaşmasını imzalayarak el sıkıştı.

Son Güncelleme: 03.09.2015 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<