banner359

'Beraberlik Maçıydı'

28 Kasım 2016 Pazartesi 15:59 2016-11-28 16:10:11
'Beraberlik Maçıydı'

 İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, deplasmanda 0-0 sona eren Sarıyer maçı ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 Aralık Perşembe günü oynanacak Çaykur Rizespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 
Güldüren, "Bakıldığında 2 takım açısından da beraberlik maçıydı. İlk yarıda biz 2 tane pozisyon kaçırdık. Onlarda 2. yarı penaltı kaçırdılar. Biz geçen haftaki gibi hücumsal değil de 2. bölgede rakibimizi karşılayan daha çok yakaladığımız yerlerde kaptığımız toplarla atağa çıkmayı düşünen bir oyun planımız vardı. İlk yarıda bunu gayet iyi yaptık. 2.yarı deplasmanda oynadığımızın verdiği çekinmeden dolayı çok çıkamadık. Ama biz bu oyunumuzu daha fazla geliştirmemiz gerekiyor. Daha fazla pas oyunu yapmamız gerekiyor. Bunları da kurtarıcı olarak şu 3 haftayı en az kayıpla atlatıp, devre arasından sonra inşallah daha iyi skorlar alacağız. Şuanda 6 tane sakatımız var. Kaleci Şener, Hasan, Hacı Mustafa, Kemal, Berkay ve Oğuz sakat. Bunların hiç biri kupa maçında yok. 6 oyuncumuzu da kupada oynatamayacağız. Kupada ligde hiç oynayamayan altyapıdan çıkartacağımız oyuncularla oynamayı düşünüyoruz. Çünkü bizim önceliğimiz ilk önce lig."

Son Güncelleme: 28.11.2016 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<