banner359

Bıçaklı Kavgada Flaş Gelişme

22 Şubat 2016 Pazartesi 15:50 2016-02-22 15:56:02
Bıçaklı Kavgada Flaş Gelişme

 Hafta sonu gezintisi için Hikmet Şahin Kültürparkına giden genç, çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralandı. Genci ağır yaralayan şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, dün arkadaşları ile birlikte gezmek için Kültürparka giden 24 yaşındaki Emre Ö., henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple, ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, genç yanında bulunan bıçağı çıkartarak Emre Ö.´ye saldırdı. Sağ bacağına isabet eden üç bıçak darbesi ile yaralanan Emre Ö. kanlar içerisinde yere yığılırken, bıçaklama olayını gerçekleştiren şahıs kaçarak kayıplara karıştı.

Arkadaşları tarafından olay emniyet ve sağlık ekiplerine bildirilirken, haber verilmesi üzerine belirtilen adrese gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne getirilen yaralı gencin yoğun kan kaybı yaşadığı belirlendi. Genç, ilk müdahalenin ardından ameliyata alınırken, kan kaybından dolayı sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

YAKALANDI

Olayın şüphelisi T.Ç. yakalandı. Bu gün adliyeye çıkarılan şüpheli, mahkemece adli kontrolle serbest kaldı.

KÜFÜR KAVGASI

Kavganın küfür yüzünden çıktığı bildirildi.

Son Güncelleme: 22.02.2016 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf Doğan 2016-02-24 17:31:42

bide serbest bırakmışlar yuh

<