banner359

Bir Hafta İçinde Ayni Yerde İkinci Kaza Meydana Geldi

30 Nisan 2016 Cumartesi 20:20 2016-04-30 20:27:10
Bir Hafta İçinde Ayni Yerde İkinci Kaza Meydana Geldi
 Özdilek Köprülü Kavşağı üzerinde meydana gelen kaza da kontrolden çıkan hafif ticari araç, UEDAŞ duvarını yıkıp, bahçeye uçtu. 
Edinilen bilgilere göre, İnegöl merkezden gelip Ankara istikametine gitmek üzere Özdilek köprülü kavşağı üzerine çıkan 16 LA 026 plakalı hafif ticari araç, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan özel otomobil kavşak üzerinde yoldan çıkarak yeşil alanda yuvarlanmaya başladı. Kavşağın altında bulunan UEDAŞ İnegöl işletme Müdürlüğü binasına çarpan araç, duvarı çıkarak bahçeye uçtu. Bahçe duvarı ile bina duvarı arasında yan yatan araçta bulunan ve ismi belirlenmeyen sürücü kırılan camdan kendi imkanları ile çıktı. Hafif şekilde yaralandığı ve 18-20 yaş arası olduğu öğrenilen sürücü ise, polis ekipleri olay yerine gelmeden aracı olay yerinde bırakarak kaçtı.
DUVAR YENİ ÖRÜLDÜ
Kontrolden çıkan özel otomobilin çarpması sonucunda yıkılan duvarın bulunduğu oda da, herhangi bir UEDAŞ personelinin o sırada olmayışı olası bir faciayı önledi. Geçtiğimiz hafta aynı yere çarpan özel otomobil nedeniyle yıkılan duvar ise, ikinci kazandan yarım saat önce onarımının tamamlandığı öğrenildi. 
Olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatılırken, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 30.04.2016 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<