banner359

Bisiklet yarışına davet

13 Ekim 2015 Salı 21:28 2015-10-13 21:29:54
Bisiklet yarışına davet

 İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulunarak, 18 Ekim Pazar saat 9.30’da Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde gerçekleştirilecek olan İnegöl Halk Bisiklet Yarışı'na vatandaşları davet etti.

Aktaş, "İnegöl Belediyesi olarak yaptığımız birçok etkinlikle İnegöl’ün sosyal hayatını şekillendiriyor, kültür, sanat ve spor alanındaki çalışmalarımızla halkımıza hizmet veriyoruz. 18 Ekim Pazar günü gerçekleştireceğimiz bisiklet yarışımız da bu etkinliklerden biridir. İnegöl Belediyesi, İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İnegöl Bisiklet Kulübünün ortaklaşa düzenlediği “İnegöl Halk Bisiklet Yarışı” 18 Ekim Pazar saat 9.30’da Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde gerçekleştirilecektir"

KATEGORİLER
"Junior Erkekler (12 – 17 yaş arası) 3 tur, Elite Erkek (17 – 30 yaş arası) 7 tur, Master 30 (30 – 40 yaş arası) 5 tur, Master 40+ (40 yaş ve üzeri) 4 tur, Bayanlar (Yaş sınırı yok) 3 tur, Bisan (yaş sınırı yok) 3 tur (özel düz parkurda). Parkur uzunluğu 3.5 km’dir. Bilindiği üzere İnegöl, bisiklet kullanımının fazla olduğu şehirlerimizden biridir. Özellikle coğrafi ve fiziki şartların uygun olması sebebiyle bisiklet halkımız tarafından sıkça tercih edilen bir ulaşım aracıdır. Bu nedenle bizde belediye olarak halkımız tarafından sıkça tercih edilen bisikletle ilgili bir yarış düzenleyerek halkımıza eğlenceli bir hafta sonu yaşatmak istedik.  Bisiklet yarışına katılmak isteyen vatandaşlarımız İnegöl Belediyesi Hizmet Masasına, Kültür Park İçi Belediye Spor Salonuna, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ve Sani Konukoğlu Camii arkası Bisiklet Sporcusu Tostçu Engin’e şahsen müracaat edebilirler. Pazar günü gerçekleştireceğimiz bisiklet yarışına tüm ilçe halkımızı davet etmek istiyorum" dedi

Son Güncelleme: 13.10.2015 21:29
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<