banner359

Boğaz Kesme Davasında Karar

26 Kasım 2015 Perşembe 17:35 2015-11-26 17:36:02
Boğaz Kesme Davasında Karar

 26 Aralık 2014 tarihinde İnegöl Mobilya Sanayi´nde meydana gelen kan donduran cinayetin sanık için karar verildi.

Cinayet zanlısının önceki duruşmalarda, psikolojik sorunlarının olduğunu, mahkeme heyetine psikolojik rahatsızlığının tedavisi ile alakalı raporları sunmasının ardından mahkeme heyeti akıl sağlığı raporunun alınması için karar almıştı.

AKILLI ÇIKTI

Akıl sağlığı konusunda gözlem altına alınan sanık Osman U.´nun akıl sağlığı raporu geldi. Rapora göre Osman U.´nun akli dengesinin yerinde olduğu ortaya çıktı.

BEN ZATEN AKIL HASTASI DEĞİLİM

Mahkeme de akıl sağlığının yerinde olduğunun ifade edilmesi üzerine sanık Osman U., “Ben zaten akıl hastası değilim. Tedavi görüyorum sadece” dedi.

SON SÖZÜ SORULDU

Mahkeme heyeti sanığa son sözünü sordu. Sanık Osman U., “Ben olay günü suç işlemek için evden çıkmadım. Maktül ve arkadaşları beni yanında tuttular. Pişmanım” dedi.

MÜEBBET HAPİS

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti sanık için kararı açıkladı. Sanık Osman U.´ya adam öldürmekten müebbet hapis cezası, alkollü araç kullanmaktan da 1 yıl hapis cezası verildi.

OLAY AYRINTILARI

İnegöl Mobilya Sanayi Mahmudiye Mahallesi Ömer Esin Sokak´taki bir işyerinin önünde kovanın içerisine koydukları odunları yakarak alkol alan Halil Efe ve arkadaşları ile o sırada olay yerinden gelen Osman U. İle tartışma, ardından kavga çıktı. Osman U., kavga sırasında Halil Efe´yi bıçakla boğazından ağır yaralayıp kaçtı. Yürüyerek cadde üzerine kadar giden Halil Efe olay yerinde öldü. Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptıkları müdahale, Efe´yi yaşama döndürmedi. İnegöl Polisi, cinayet şüphelisi Osman Uz´u kısa sürede yakalayarak gözaltına alınmıştı.

Son Güncelleme: 26.11.2015 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<