Bordo Beyazlılardan Anlamlı Ziyaret

05 Şubat 2016 Cuma 10:30 2016-02-05 10:36:13
Bordo Beyazlılardan Anlamlı Ziyaret

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz İnegölspor´da teknik heyet ve futbolcular, hafta sonu oynanacak olan Kocaeli Birlikspor maçı öncesi İnegöl Belediyesi Huzurevini ziyaret ederek,Huzurevi sakinlerinin hayır dualarını aldılar. Huzurevi sakinlerinin tek tek elini öperek sohbet eden sporcular ve teknik heyet, tüm İnegöl halkına bu tür ziyaretleri yapmaları konusunda da çağrıda bulundular.

banner380
Ziyaret sırasında konuşan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Belki geç olan bir ziyaretti. Öncelikle özür diliyorum. İnsanoğlu ne olacağımızı bilmiyoruz. Bu büyüklerimizin geçmişteki emekleri, verdikleri mücadele sonucunda bizlerde bu topraklarda ekmek yiyoruz, yaşıyoruz. Sürekli gelip büyüklerimizi ziyaret etmemiz lazım. Onlarında sevgiye, ilgiye ihtiyaçları var. Hayat bazen yoğunluktan bazı şeyleri ertelememize neden oluyor ama böyle yapmamak lazım. Hakikaten büyüklerimizi ziyaret etmemiz lazım. Çünkü yarında bizler bu amcaların yerine geleceğiz. O nedenle bu amcalarımızı, dedelerimizi ziyaret etmek bizleri mutlu etti. İnşallah bundan sonra kısa aralıklarla ziyaretlerimizi yapacağız. Gençlerin bu görevi yerine getirmesi gerekiyor. Sporcularımızda bu maneviyatı yaşasınlar istedik. Hep beraber buraya geldik. Dedelerimiz bizlere kucaklarını açtılar. Allah onlara sağlıklı ömürler versin inşallah” dedi.

Pazar günkü Körfez maçının sorulması üzerine Güngör, “Maçlar olacak. Her alanda maçlar var. Bizde futbol adına maç yapıyoruz. Galibiyet serimizi devam ettireceğimizi düşünüyorum. İnanmış ve kaliteli bir kadromuz var. Körfez´le de iyi bir mücadele yapacağımıza inanıyorum. İnancım galibiyet getireceğimizdir. Sakat olan iki futbolcumuz Türker ve Erdi aramızda olmayacak. Raif ve Burak´ında ufak sakatlıkları var. Raif ve Burak´ın azda olsa Körfez maçında katkıları olacaktır. Erdi ve Türker kesin olmayacak. Kalan sporcularımızla da aynı mücadeleyi yaparız” şeklinde konuştu.

İnegölspor Kaptanı Kemal Hastürk ise, “Büyüklerimizi ziyarete geldik. Onlarla beraber olmak bizleri mutlu etti. Bu ziyaretlerimiz sıklaştırmamız gerekiyor. Onları yalnız bırakmamak için sık sık ziyaretlere geleceğiz, bizler gibi vatandaşlarımızın da bunu yapması gerekiyor” dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2016 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<