banner359

Bozuk Yollar Onarılıyor

19 Ocak 2017 Perşembe 09:36 2017-01-19 09:40:18
Bozuk Yollar Onarılıyor

İnegöl Belediyesi, kış şartları ve farklı kurumların alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları düzeltmek için seferberlik başlattı. Cadde ve sokaklardaki çukurlar soğuk asfalt ile kapatılıyor.

İlçe halkından gelen talepler ve ekiplerin tespitleri üzerine yürütülen çalışmalar Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde Kavaklaraltı Mezarlığı önünde devam ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu onarım çalışmalarını bugün yerinde inceledi. Çalışma hakkında bir açıklama da yapan Kansu, İnegöl’ün cadde ve sokaklarındaki çukurları kapatmak için seferberlik başlattıklarını söyledi. Kış sezonunda hem şehir merkezinde hem de kırsalda yoğun bir karla mücadele çalışması yapıldığını hatırlatan Adil Kansu, “İnegöl Belediyesi olarak İnegöl’ü modern ve yaşanabilir bir şehir görünümüne kavuşturmak için ara vermeden her alanda çalışmalara yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Hizmet ağımızı şehrimizin dört bir tarafına yayarak 7/24 gece gündüz demeden tam bir ekip ruhu ile birlikte çalışmalarımızı etkin ve verimli bir şekilde sürdürüyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde kış şartlarından dolayı hem kırsalda hem de şehir merkezinde ciddi bir mücadele yaptık. İş makineleriyle, el gücüyle ve tuzlama makinelerimizle beraber ciddi bir mücadele sürdürdük. Bu mücadele sonunda kış şartlarından dolayı şehir merkezinde bazı caddelerimizde çukurlar oluştu. Sadece kış şartlarından dolayı değil ayrıca BUSKİ’nin, İNGAZ’ın UEDAŞ’ın alt yapı çalışmalarından kaynaklı olarak da bazı yerlerde ciddi çukurlar oluştu. Vatandaşlarımızdan gelen şikâyet ve talepler üzerine şehir içi yollarımızdaki hasar görmüş ve çukurlar meydana gelmiş yerler ekiplerimizce incelenmiş ve aciliyet durumuna göre bir çalışma planı oluşturulmuştur. Vatandaşlarımızın talebi ve bizlerin tespitleri çerçevesinde bu çukurları tamir etme seferberliği başlattık” dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK
Adil Kansu, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile vatandaşların bu konuda mağdur olmaması için ivedi bir şekilde sıcak asfalt uygulamasının yapılamadığı yüzeylerde soğuk asfalt yama uygulamasını hayata geçirdiklerini de vurgulayarak “Bu uygulama ile kış şartlarında tehlikeye yol açan ana arterlerdeki yaklaşık 3 metrekarelik alanlarda soğuk asfalt yama çalışması yapıyoruz. Bu uygulamayı her kış döneminde gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

70 TON ASFALT HAZIRLANDI
Söz konusu onarım çalışması kapsamında şuanda İnegöl’ün genelinin tarandığını da dile getiren Kansu, “Çukurların kapatılması için Rotmiks dediğimiz soğuk asfalt uyguluyoruz. Yaklaşık 70 ton soğuk asfalt temin ederek şuanda İnegöl genelinde tamir çalışmalarımızı yapıyoruz. Halkımızın sorunsuz ulaşımını sağlayabilmemiz için ve İnegöl’ün güzel görünümünü arttırmak için çalışmalarımızı başlattık. İnşallah hayırlı olur” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 19.01.2017 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<