banner359

Bu habere başlığı siz koyun!

25 Ekim 2016 Salı 15:33 2016-10-25 15:43:05
Bu habere başlığı siz koyun!
Özdilek Köprülü kavşak üstünde bulunan ağaçları güpe gündüz kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateşe verildi. Ağaçların tutuşmasının ardından şahıs  kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre Özdilek köprülü kaşvak üstünde bulunan ağaçlar henüz kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateşe verildi. Ağaçları yakan şahıs yoğun trafiğinin yaşandığı alanda hiç kimseye aldırış etmeden yakıp ağaçların alev almasının ardından kayıplara karıştı. Alevleri gören trafik ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekipleri gelene kadar o sırada yoldan geçen inegöl belediyesine ait sulama araçı yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası araçlarda hasar meydana geldi.

Son Güncelleme: 25.10.2016 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<