banner359

Bu kursu bitirenin işi hazır!

.

20 Kasım 2014 Perşembe 16:28 2014-11-20 16:32:31
Bu kursu bitirenin işi hazır!
 Yeni binasında hizmetine devam eden Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenecek bu kursa katılanlar, gözünü açıp kapayıncaya kadar iş sahibi olacak. 2015 yılı Mayıs ayında hizmete açılması planlanan bakım evine alınacak 70 görevlinin temin edilmesi için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Engelli, Hasta Ve Yaşlı Bakım Elamanı Kursunun ikincisini açacak. 15 gün önce 20 kursiyerle start alan kursun ikincisi açılacak.
İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, bu kursun kesinlikle ve kesinlikle iş sahibi yaptığını söyledi.

İnegöl'de bay-bayan 70 kişinin istihdam edileceği engelli bakım evinin yakında hizmet vereceğini aktaran İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, “Özel Yataklı zihinsel, bedensel ve ruhsal bakım evinin inşaatı başladı. 2015 yılı Mayıs ayında hizmete girecek bakım evinde çalışmak üzere elaman yetiştirilecektir. Kursumuzun ilkini 15 gün önce başlattık. 20 kursiyerimiz var. fakat bu sayı yeterli değil. İkinci kursumuzu açacağız. Kayıtlarımız başladı. 1 Aralık 2014 tarihinde ikinci kursumuzu başlatacağız. Kursa ön kayıt yaptırmak için acele ediniz. Bu kursu başarı ile tamamlayanlar meslek sahibi olacak.” Dedi.

Son Güncelleme: 20.11.2014 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<