banner359

Bursa'da konteynere atılan bebek canlı doğmuş

30 Mayıs 2016 Pazartesi 10:46 2016-05-30 10:50:26
Bursa'da konteynere atılan bebek canlı doğmuş
 Bursa’da çöpe konteynırına atılan bebek cenazesi ile alakalı soruşturmada sona gelindi. İnegöllü Çiğdem Ş.'den dünyaya gelen bebeklerini çöp konteynerin atarak ölümüne neden olmakla suçlanan tutuklu sanık Sedak D. ile sevgilisi Çiğdem Ş. İlgili savcılık soruşturmasının tamamlandığı bildirildi.
İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucu bebeğin iddia edildiğinin aksine ölü değil canlı dünyaya geldiği tespit edildiği bildirildi.
Tutuklu sanıklar Çiğdem Ş. ile Sedat D. hakkında Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'İhmali davranışla kasten adam öldürme' suçundan dava açıldı. Ağır hapis cezası istenen sanıklar önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. 
Sedat D. İle olan birlikteliğinden hamile kalan Ç.Ş. 2016 Ocak ayında gittiği tuvalette 8 aylık erkek bebeğini dünyaya getirdi. Kanaması durmayan Çiğdem Ş.’nin Çekirge Devlet Hastanesi'ne gidince vahşet ortaya çıktı. Yapılan inceleme de doktorlar kadının doğum yaptığını tespit ederek polise haber verdiler.
Soruşturma başlatan polis Sedat D.'yi gözaltına aldı. 
İlişkilerini kabul eden Sedat D., bebeğin dünyaya ölü geldiğini, bu nedenle poşete koyup evin çatı katında gün boyunca sakladıkları cesedi akşam hava kararında karayolu üzerindeki Veysel Karani mahallesindeki çöp konteynerine attığını öne sürdü. Adliyeye çıkarılan Sedat D. Tutuklanmıştı.
KOLLARI HAREKET EDİYORDU
Çiğdem Ş. ise, "Sedat ile birlikte yaşıyordum. Hamile kaldığımı anlamamıştım. O gün sancılarım sıklaşınca gittiğim tuvalette doğum yaptım. Şoka girmiştim. Sedat'ı çağırdım. Bu sırada bebeğin kol ve ayaklarının hareket ettiğini hatırlıyorum. Sedat'ın mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile bebeğin göbek bağını kestik. Bebeğin bu sırada nefes almadığını gördüm. Bunun üzerine Sedat cesedi çuvala koydu. Kanamam devam ettiği için  hastaneye geldim. O da bebeği çöp konteynerine atmış" dedi. Çiğdem Ş.'de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
Atıldığı çöpten alınarak gönderildiği İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside erkek bebeğin canlı olarak dünyaya geldiği tespit edildi.
Savcılıkça tutuklu Çiğdem Ş. ile Sedat D. hakkında Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'nde, “İhmali davranışla kasten adam öldürme” suçundan dava açıldı.

Son Güncelleme: 30.05.2016 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<