Bursa'dan İthal!

.

24 Haziran 2015 Çarşamba 14:22 2015-06-24 15:50:05
Bursa'dan İthal!
 İnegöl´de 84 köpeğin birden telef olmasının izleri silinmeden, yeni bir katliamın eşiğinden dönüldü.
Bursa'nın Nilüfer ilçesi Belediyesine ait olduğu iddia edilen resmi plakalı bir kamyonetle getirilen sahipsiz köpekler, İnegöl´e bağlı Çayyaka Mahallesi yakınlarında ormanlık alana bırakılmak istendi. Durumu fark eden mahalle sakinlerinin tepkisi üzerine görevliler, köpekleri bırakamadan ayrılmak zorunda kaldılar. Aracın içindeki köpeklerin yaşayıp yaşamadığı ise bilinmiyor.

Yaklaşık dört ay önce İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinde kısırlaştırma işlemleri yapıldıktan sonra kapalı kasa araç içerisinde Yenişehir´e bağlı Çamönü Köyü yakınlarına götürülmek istenen 100 köpekten 84´ünün telef olması unutulmadan, bu kez Nilüfer Belediyesi az daha yeni bir katliama yol açıyordu. Mahallelinin iddiasına göre, Bursa´nın Nilüfer ilçesi Belediyesine ait olduğu belirtilen resmi plakalı bir kamyonetle getirilen köpekler, İnegöl´e bağlı Çayyaka Mahallesinde ormanlık alana bırakılmak istendi. İddiaya göre Nilüfer´den toplanan sahipsiz köpekler, kısırlaştırma işleminin ardından İnegöl´e bağlı Çayyaka Mahallesi yakınlarında bırakılmak istendi. Resmi plakalı kamyonet mahalleye yakın yol kenarında durdu. İki kişi tarafından köpeklerin kamyonetten indirilmeye çalışıldığı sırada İnegöl´den Çayyaka Mahallesine giden mahalle sakinleri, köpeklerin araçtan indirildiğini fark etti. Ekiplerin yanına giden vatandaşlar, “Burada ne yapıyorsunuz?” diye sordu ve tepki gösterdi. Bunun üzerine görevliler köpekleri indiremeden bölgeden uzaklaştı.

CEP TELEFONU İLE ÇEKTİLER

Mahalle sakinleri, şahit oldukları o anları cep telefonu ile çekerek kaydettiler. Plakadan elde edilen bilgilere göre, söz konusu kamyonetin Bursa´nın Nilüfer ilçesi Belediyesine ait olduğu ortaya belirlendi.

Son Güncelleme: 24.06.2015 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<