banner359

Büyükışıklar adaylığını açıkladı

25 Kasım 2015 Çarşamba 10:31 2015-11-25 10:34:14
Büyükışıklar adaylığını açıkladı

 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Teşkilatı genel kurulu öncesinde Halil Büyükışıklar Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Dün saat 15.00´de CHP İlçe Başkanı Engin Başar ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe eski Başkanları ve partililerin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, Halil Büyükışıklar 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan genel kurulda CHP İnegöl İlçe Başkanlığına aday olacağını bildirdi.

CHP İlçe Başkanı Engin Başar, “Bilindiği gibi 29 Kasım´da olağan kongremiz var. Olağan kongre çalışmaları içerisinde şuanda Halil Büyükışıklar, büyük bir cesaret göstererek aday oldu. Adaylığını kutluyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

DOSTLARIMLA BİRLİKTE HİZMETE HAZIRIZ

CHP İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Halil Büyükışıklar ise, “Güzel İnegöl´ün güzel insanları, değerli hemşerilerim, partimin değerli üyeleri ve yöneticileri, çok değerli basın emekçileri hepiniz hoş geldiniz, onur verdiniz. Öncelikle başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk´ün ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz. Demokrasinin vazgeçilmezi olan yepyeni bir ilçe yönetimi seçimi Pazar günü yapılacaktır. İnegöl´ümüze, partimize hayırlı, uğurlu olsun. Bugün dürüst, iddialı, Cumhuriyet Halk Partisine ve İnegöl´e hizmet etmek isteyen dost ve arkadaşlarımla Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl ilçe yönetimine aday olduk. Yeni bir yönetim, yeni bir heyecan ve sosyal demokrat bir İnegöl istiyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, Türkiye´nin CHP´ye ihtiyacı var. İnegöl´ün CHP´ye ihtiyacı var. CHP´nin de bize ihtiyacı var. Dostlarımla birlikte hizmete hazırız diyoruz. Takdir delegelerimizin” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.11.2015 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<