banner359

Büyükşehir Olayı Çok Yanlış Anlamış!

.

27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:46 2015-05-27 18:17:24
Büyükşehir Olayı Çok Yanlış Anlamış!
 İnegöl'de Nuri Doğrul Caddesi üzerinde Yıldırım(Cuma) Camii önündeki  otobüs durağına park eden Bursa Büyükşehir Belediyesine ait otobüs, halk otobüslerinin yolcu indirip bindirmesine engel oldu.

Zorunlu olarak cadde üzerinde duran halk otobüsleri şöförleri trafiğin güvenliğini tehlikeye soktu.Durakta saatlerce park halinde duran Büyükşehire ait otobüs birçok vatandaş tarafından da tepki gördü. Durağın tamamını kaplayan otobüs yolcuların cadde üzerinden tehlikeli bir şekilde halk otobüslerine binmesine ve trafiğin aksamasına sebep oldu. Büyükşehir aracına tepki gösteren bir vatandaş, “Büyükşehir belediyesi böyle yaparsa millet ne yapar.Yolun ortasında dolmuş bekliyoruz.Kocaman otobüs durağı kaplamış. ” dedi.



Halk otobüsleri şöförleri ve yolcular, otobüs duraklarının park yeri olarak kullanılmamasını ve trafik ekiplerinin daha çok ilgi göstermesini istiyor.

Son Güncelleme: 27.05.2015 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<