banner359

Büyükşehir onları da aldı!

07 Ekim 2015 Çarşamba 12:37 2015-10-07 12:39:08
Büyükşehir onları da aldı!
Yıllardır satışları MODEF fuarcılık tarafından yapılan ve elde edilen gelirle Modef´in ulusal tanıtım bütçesine katkı sağlayan Kültür parktaki reklam alanları da Büyükşehir´in eline geçti.
MODEF fuarları kapsamında yapılan reklam satışları içerisinde önemli bir yere sahip olan Kültürpark girişlerindeki reklam alanlarına bu günden itibaren Büyükşehir´in reklam görselleri asıldı.
Mevcut bulunan firmaların reklam panoları kaldırılarak, görevliler tarafından Büyükşehir´e ait reklam görselleri bu günden itibaren asılmaya başlandı.
Reklam panolarının devrinden dolayı MODEF reklam bütçesinde ne kadar düşüş yaşanacağı merak konusu olurken, bundan sonraki satışlar için yapılacak çalışmaların hangi kurum tarafından organize edileceği belirsizliğini koruyor.  

Son Güncelleme: 07.10.2015 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<