banner359

Büyükşehir'den Naylon Destek!

.

22 Nisan 2015 Çarşamba 19:17 2015-04-22 19:27:30
Büyükşehir'den Naylon Destek!
 Kış şartlarının çetin geçtiği İnegöl’de seraları zarar gören çiftçilere büyükşehir elini uzattı. Bursa Büşükşehir tarafından temin edilen Sera malzemeleri, İnegöl’deki 15 çiftçiye dağıtıldı.

Saat 15.00’de Büyükşehir İnegöl şantiyesinde düzenlenen törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, ile çiftçiler katıldı.
Törende konuşan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “Bu yıl kış çetin geçti. Seralarımız zarar gördü. Zarar gören çiftçilerimize destek sağlayan büyükşehir belediyemize ve İnegöl belediyemize teşekkür ediyorum. İnşallah maddi destek almaları konusunda çalışmalar yapılacaktır” dedi.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Büyükşehir yasası bir yıldan bu yana devrede. İnşallah ilerleyen zamanlarda büyükşehirin etkisi daha da hissedilecek. İnegöl’ümüz adına ve çiftçimizi adına büyükşehre desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
AMACIMIZ DESTEK VERMEK
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de, “Artık büyükşehir var. Büyükşehirin yatırımları İnegöl’ün her alanında olacak. Ne sıkıntı varsa bizler sizin yanınızdayız. Yeni bir dönem başladı. Artık bu işlerde belediyeler var. Buradaki mobilyacılığın canlanmasında biz destekçi olacağız. Kış şartlarında yaşanan sıkıntılar da seralar zarar gördü. Onlar için malzemeleri sağladık. Desteklere devam edeceğiz. Amacımız üreticimize moral vermek, yanında olmak, daha fazla üretimini sağlamaktır. İnegöl’ün çehresi büyükşehrin desteği ile güzelleşecek. Biz buraya kaynak aktarmak, ilave yatırımlar yapmak için geliyoruz. Biz sizlerle birlikte çalışacağız. Amacımız İnegöl’ün üretimde diğer ilçelerden ve illerden farklı olmasını daha fazla üretmesini sağlamak. Siz kazanırsanız biz de kazanacağız, ilçemiz ilimiz kazanacak.” Dedi.
Konuşmaların ardından serası zarar gören 15 çiftçiye sera malzemeleri dağıtıldı.

Son Güncelleme: 22.04.2015 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<