Bylock'ta kırmızı liste operasyonu

15 Kasım 2016 Salı 11:32 2016-11-15 11:43:02
Bylock'ta kırmızı liste operasyonu
 Bursa ve İnegöl Jandarma komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda Fetö/PDY’nin kırmızı liste Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen FETÖ abileri olan 5 öğretmen gözaltına alındı.

Bursa ve İnegöl’de kurmuş oldukları İnegöl Köylerarası Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İKEDER) ve İnegöl Eğitim Sevenler Derneği (İNESDER) vasıtasıyla FETÖ terör örgütü adına eleman temini, himmet, hizmet, bağış, fitre, zekat ve burs adı altında mali finans sağladıkları iddia edilen 5 eve operasyon düzenlendi.
İKİ İLÇEDE EŞ ZAMANLI OPERASYON
İnegöl merkez ve Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 5 eve düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda kapatılan İnegöl Eğitim Sevenler Derneği (İNESDER) Başkanı Metin Kuş ile yönetim kurulu üyeleri oldukları bildirilen İ.H.Ç., A.A., Y.Ç. ve E.D. gözaltına alındılar.
KIRMIZI LİSTE
Gözaltına alınan 5 öğretmenin de Bylock Kırmızı listede yer aldıkları tespit edildi.
BANKA HESAPLARI
Gözaltına alınan 5 kişinin de kapatılan Bankasya hesaplarında 100 binliraların üzerinde para hareketlerinin olduğu öğrenildi.
ADLİYEYE SEVK
Gözaltına alınan Bylock kırmızı listedeki 5 kişide bu gün adliyeye sevk edildiler.
GÜLE GÜLE ADLİYEYE
Adliyeye sevk edilirken bazı şüphelilerin basın mensuplarına bakarak gülmeleri dikkat çekti. 

Son Güncelleme: 15.11.2016 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<