banner359

Çaldığı İneği Kurban Edip Komşularına Dağıttı

02 Ekim 2015 Cuma 19:35 2015-10-02 19:45:25
Çaldığı İneği Kurban Edip Komşularına Dağıttı
 Mahalle sakinlerinden birine ait çalınan ineği iki kez çalan şahıs yakayı ele verdi. İlk hırsızlıkta bulunan inek bir kez daha çalındı. Jandarma ineği çalan şahsı yakalarken, ineğin kurban bayramında kesildiği ortaya çıktı.
ÇALINIP BULUNMUŞTU
İnegöl´e bağlı Kulaca Mahallesinde Ali Ata´ya ait meradaki büyükbaş sürüsünden biri çalınmıştı. Çalınan inek, bir gün sonra gece saatlerinde, devriye gezen ekip tarafından Kulaca mahallesi çıkışında çalılık alanda bulunmuştu. 
2. KEZ ÇALINDI
Sahibine teslim edilen inek, bir gün sonra yine aynı yerden çalındı. Bu sefer durum Kurşunlu jandarma karakolu ekiplerine bildirildi.
HAYVAN PAZARINDA GÖRÜLDÜ
Kulaca da bir dizi araştırma yapan jandarma ekipleri, daha sonra hayvan pazarına yöneldiler. Hayvan pazarına yakın alanlardaki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, büyükbaş hayvanın hayvan pazarına getirildiğini teşhis ettiler. Görüntülerden hırsızın izini süren ekipler, olaydan yaklaşık 5 gün sonra İnegöl’e bağlı Küçükyenice mahallesine giderek şahsı evinde yakaladılar.
ORTAK BULUP KURBAN KESMİŞ
Güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi üzerine itirafta bulunduğu bilidirilen şüpheli Murat S., hayvanı çaldığını daha sonra ise kurbanlık olarak pazarda satışa sunduğunu, satılamayınca da evine götürerek, bir ortak bulup kurban bayramında kestiğini söylediği bildirildi.
KURBAN ETİ DİYE DAĞITMIŞ
Satamayınca Kurbanlık olarak kestiğini itiraf ettiği bildirilen Murat S.’nin, kestiği kurbanın etlerini kurban kesmeyen komşularına dağıttığı iddia edildi. 
KURBANIN PARASINI VERECEK
Dün mahkemeye çıkarılan Murat S. Hakkında hakim karar verdi. Denetimli olarak serbest bırakılan Murat S. büyükbaş hayvanın ücretini de ödeyecek.

Son Güncelleme: 02.10.2015 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<