banner359

Çarptı kaçtı ama plakası kaldı

29 Temmuz 2016 Cuma 10:34 2016-07-29 10:37:13
Çarptı kaçtı ama plakası kaldı

 Özdilek köprülü kavşağı üzerinde bisikletliye çarparak yaralanmasına neden olan özel otomobil sürücüsü, otomobilin ön plakasını kaza yerinde bırakarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Alanyurt´tan İnegöl istikametine seyir halinde olan sürücü 30 yaşındaki Abdulferit Akın´ın kullandığı bisiklete, aynı istikametten gelen özel otomobil arkadan çarptı. Kaza sonucu bisikletiyle birlikte Özdilek Alışveriş Merkezinin bahçesine düşerek yaralanan Abdulferit Akın´a ilk müdahaleyi kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlileri yaptı. Vatandaşların yardımıyla sedyeye alınarak düştüğü yerden çıkartılan adam, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÖN PLAKASI KOPTU

Bisikletliye çarpan 06 DS 2443 plakalı özel otomobilin plakası ve tamponunun bir bölümü koparak kaza yerinde kalırken, hurdaya dönen bisiklet ile özel otomobilden kopan ön plaka ve tampon parçası Emniyet ekipleri tarafından kaza yerinden kaldırılarak ekip otosuna konuldu.

Son Güncelleme: 29.07.2016 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<