banner359

Çarptığı otomobilin üzerinde kaldı

22 Temmuz 2017 Cumartesi 20:32 2017-07-22 20:43:49
Çarptığı otomobilin üzerinde kaldı

 Cerrah yolu caddesi üzeri İstanbullu Hasan Mezarlığı mevkiinde meydana gelen kaza da otomobil ile çarpışan motosikletli aracın tavanının üzerine düştü. Aracın tavanında kalan yaralı motosikletliye ilk müdahale bulunduğu yerde yapıldı.

TAVANA DÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre; Cerrah kavşağından gelip Cerrah yolu caddesi üzerinde seyir halinde olan Ümit Y. Yönetimindeki dağ motosikleti, cadde üzerinde seyir halindeyken bir anda Kemalpaşa mahallesi Bilican sokağa dönen sürücü Hasan T. Yönetimindeki 16 KBH 46 plakalı cip ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosikletin üzerinden uçan yaralı cipin tavanının üzerine düştü.

Kazanın ardından sürücü durumu 112´ye bildirdi. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık ekipleri, aracın tavanının üzerinde bulunan yaralıya ilk müdahaleyi bulunduğu yerde yaptılar. İlk tedavisi aracın tavanının üzerinde yapılan yaralı, sedyeye alınıp ambulansla Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

Bacak ve kolunda kırıklar oluşan yaralı tedavinin ardından Muradiye Devlet Hastanesine sevk edildi.

BİR GÜNLÜK ARAÇ

Yapılan inceleme de sürücünün Cip kaza gününde satın aldığı öğrenildi.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.


Son Güncelleme: 22.07.2017 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<