banner359

Cerrah’ta doğalgaz ateşi yandı

30 Ağustos 2016 Salı 12:41
Cerrah’ta doğalgaz ateşi yandı

Cerrah doğalgaza kavuştu. Cerrah Mahallesi’nde doğalgaz meşalesi törenle yakıldı. 
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “1997 yılında Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgazın gelmesini sağlayan rahmetli Hikmet Şahin anmadan geçmemek lazım. 2003 senesinde de İnegöl merkezde çalışmalara vesile olan Hikmet Şahin başkanımızı rahmetle, minnetle anmak istiyorum. Hamdolsun bugün 54 bin doğalgaz abone sayısına geldik. Bugün Cerrah’ta sembolik olarak gaz yakıyoruz, ama bu gazdan Çeltikçi de istifa edecek” diye konuştu.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, FETÖ ele başı Fethullah Gülen’in hoca kılığına girmiş bir terörist olduğunu belirterek, "İncan çabuk unutur. 15 Temmuz gecesi, üzerinde kamuflaj bulunan teröristler, şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bizim burada verdiğimiz vergilerle alınan uçaklarına, helikopterlerine bindiler ve bu aziz millete bomba yağdırdılar. Bunları unutmamamız gerekiyor. Hocalar çok muhterem insanlardır. Ama bu hoca geçinen terörist, bu grubun beynini yıkanmış, beynini ipotek altına almış; bunlara bir dolar vererek emirler gönderiyor. Bunlar zaten milli olsaydılar, ceplerinde dolar değil, Türk parası olurdu. Bu yaşananları unutmamamız gerekiyor. Su uyur, düşman uyumaz. Her daim uyanık olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından ilçe protokolü tarafından doğalgaz ateşi yakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<