Çevik Kuvvet Sokaklarda!

20 Mayıs 2017 Cumartesi 11:22 2017-05-20 11:24:57
Çevik Kuvvet Sokaklarda!

 2016 yılı Aralık ayında Akhisar mahallesinde yaşanan ve toplumsal olaya dönüşme riski taşıyan kavgaya müdahale etmek amacıyla İnegöl´e gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekipleri artık İnegöllü oldu.

banner380
İnegöl´de toplumsal olaylarda Emniyet ekiplerine destek veren Çevik Kuvvet ekipleri, olayların yatışmasında büyük rol oynuyorlar. Bugüne kadar Akhisar mahallesinde konuşlanan Çevik Kuvvet ekipleri, önleyici hizmet görmesi amacıyla şehir içinde bulunan işlek caddelerde yaya olarak görevlendirildi. Çevik Kuvvet ekipleri şehir merkezinde devriye atarken, meydana gelebilecek olumsuzluklarında önüne geçiyorlar.

10 Aralık 2016 tarihinde Akhisar Mahallesi Atatürk Caddesi´nde silahlı çatışma olayı ile başlayıp, toplumsal olaya dönüşen kavgada, Emniyet ekiplerine destek vermek amacıyla Bursa´dan İnegöl´e gönderilen Çevik Kuvvet ekipleri yaklaşık 5 aydır İnegöl´de görev yapıyor. Çevik Kuvvet polisleri, İnegöl´de son günlerde meydana gelen çeşitli asayiş olayları nedeniyle şehir merkezinde görevlendirildi. Nuri Doğrul Caddesi, Atatürk Bulvarı, Ahmet Akyollu Caddesi ve Terminal gibi vatandaşın yoğun olduğu bölgelerde görev yapan Çevik Kuvvet ekipleri, şehir merkezinde yaya olarak gezerek, vatandaşların da ilgisini çekiyor

Son Güncelleme: 20.05.2017 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<