banner359

CHP İnegöl görev dağılımı yaptı

13 Aralık 2017 Çarşamba 17:51
CHP İnegöl görev dağılımı yaptı

3 Aralık Pazar günü yapılan CHP İnegöl  İlçe Kongresinde başkanlığa Necmi Demir'in güven tazelemesinin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek, görev dağılımını yapıldı.

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir yaptığı açıklamda, ''Değerli basın emekçileri İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi olarak 03 Aralık 2017 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz kongremiz neticesinden 213 oydan 109’unu alarak yeniden seçilmiş bulunmaktayız. Bilindiği üzere partimizde icra edilen kongreler bir demokrasi şöleni havasında geçmektedir. Seçim süresince demokrasi adına güzel ve seviyeli bir rekabete girmiş olduğumuz, bu demokrasi şöleninde katkısı olan bir diğer adayımız Kemal Torun’a da huzurlarınızda bir kez daha şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kaybeden yoktur. Kazanan daima partimizdir, davamızdır, demokrasimizdir. Bugünden itibaren yeni yönetim kurulumuzla görevimize hız kesmeden devam edeceğiz. İnegöl’de sorun odaklı değil, çözüm odaklı, üreten bir siyaset izleyeceğiz. Bizim CHP İnegöl İlçe Örgütü olarak tek bir amacımız var; daha temiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir İnegöl için neler yapabiliriz, ne gibi çözümler üretebiliriz? Çocuklarımıza, gençlerimize güzel ve yaşanabilir bir şehir bırakmak için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz.
Biz yönetim kurulu olarak eski üyelerimizin deneyim ve tecrübelerinden, gençlerimizin dinamizminden faydalanarak partimizi İnegöl’de hak ettiği yere ulaştırmanın gayreti içinde olacağız. 
Yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantısı neticesinde yapılan görev dağılıma göre ;

Necmi Demir – İlçe Başkanı
Yasemin Soydan – İlçe Sekreteri
Ünal Güner – Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı
Hüseyin Ertan Başdere – Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı
Erkan Dönmez - Örgütlenme ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı
Erdoğan Turan – Köy ve Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı
Tezcan Tunç – Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı
Kemal Aygen – Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı
Ahmet Fevzi Taşbaş – Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı
Sabri Ürpermez – Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı
Ömer Oğuz – Esnaftan Sorumlu Başkan Yardımcısı
Muzaffer Atila – Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı
Münin Kınabaş – İlçe Saymanı
Saniye Şimşek – İlçe Eğitim Sorumlusu
Ebru Karataş – İlçe Bilişim Sorumlusu
Olarak oy birliği ile seçilmişlerdir. Yönetim kurulunda bulunan ve görev alan tüm arkadaşlarıma başarılar diler. Ülkemiz adına güzel ve hayırlı işler yapmayı temenni ederim.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<