CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir'den 19 Mayıs mesajı

19 Mayıs 2017 Cuma 16:29 2017-05-19 16:45:46
CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir'den 19 Mayıs mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Necmi Demir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Demir mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kurtuluş savaşımızın, ilk adımı olan 19 Mayıs 1919’da Atamızın Samsun’a çıkışıyla başlayan kısa sürede tüm Anadolu’ya dalga dalga yayılan Bağımsızlık iradesinin simgesi Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladık.
Gençlerimizin nezdinde tüm halkımızın bayramını kutluyorum.
Saygı değer İnegöl halkı, Ulusal bayramlar tüm halkın katılımı ile kutlanırsa daha anlamlı, birleştirici ve bütünleştirirci olur.
Bugün Atamızın Anıtı’na çelenk sunumuna ve sonrası Ulusal birliğimizi bütünleştiricilikten uzaktı. Atamız’ın huzuruna çelenk sunan günün anlam ve önemi üzerine sunumlarını yapan konuşmacılarımızı kutluyoruz.
Hacı Sevim Yıldız Kampüsün de devam eden, programın ikinci bölümünü de büyük bir zevkle ve coşkuyla izledik.Konuşmacıları dinledik.Gençlerimizin etkinliklerini izledik.Gösteriler, göz doldurucu ve gurur verici idi.
Bu tür Ulusal etkinlikler ve bayramlarımız halka açık ve halkın kolayca ulaşabileceği alanlarda yapılmalıdır.Herkes bu Ulusal coşkuyu birlikte tatmalı, gençleri alkışlarıyla onura etmelidir.Bilince çıkarılan Bağımsızlık duygusunun önemi kavranmalı, gururu birlikte yaşanmalıdır.
Kamu görevlilerimizin bizlerinde düşüncelerinden yararlanarak hazırlayacakları geniş katılımlı, coşkulu ve zengin içerikli programları halka açık alanları tercih ederek yapmaları daha faydalı olacağı kanaatindeyiz.
Tekrar buradan sizlerin nezdinde tüm halkımızın,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz.

Son Güncelleme: 19.05.2017 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<