Cinayet zanlısı yakalandı

.

21 Ağustos 2014 Perşembe 10:47 2014-08-21 10:49:05
Cinayet zanlısı yakalandı
 İnegöl’e bağlı Dömez mahallesinde meydana gelen cinayet olayının zanlısı, 3 ay sonra Jandarma ve Emniyet ekiplerinin operasyonu sonucunda, yakın arkadaşının evinde yakalanarak, gözaltına alındı.

11 Mayıs 2014 tarihinde, ormanlık alanda  mantar topladıktan sonra ikamet ettiği Dömez mahallesine yürüyerek giden yaşlı adam, 36 yıl önce öldürdüğü şahsın kardeşi tarafından kurşun yağmuruna tutulmuştu. Talihsiz adam kafasına isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kurşunlamanın ardından özel araçla olay yerinden kaçan T.Ç., jandarma ekipleri tarafından aranıyordu.

banner380

3 AY SONRA YAKALANDI

3 aydan bu yana kayıp olan cinayet zanlısının, İnegöl merkezde yakın bir arkadaşında kaldığı yönünde istihbaratı alan İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile operasyon düzenledi. İkamete düzenlenen operasyonda, 3 aydan bu yana kayıp olan cinayet zanlısı T.Ç. yakalandı.

SEVK EDİLDİĞİ MAHKEMEDE TUTUKLANDI

Önceki gün yakalanarak gözaltına alınan ve cinayeti itiraf ettiği belirtilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 21.08.2014 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<