Çinili´de Sabah Buluşmalarına Devam

03 Aralık 2016 Cumartesi 11:07 2016-12-03 11:09:01
Çinili´de Sabah Buluşmalarına Devam
 Orhaniye Mahallesi Yeni Çinili Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından başlatılan Sabah Buluşmaları programı dernek binasında devam ediyor.
Dün gerçekleştirilen sabah buluşması programına Dernek Başkanı İbrahim Ekin, yönetim kurulu üyeleri, cami cemaati ile kadınlar katıldı. Ekin, “Sabah buluşmalarımıza devam ediyoruz. Her 15 günde bir bu programı icra ediyoruz. Sabah namazından sonra okunan dualar ile şehitlerimizi yad ettik. Ülkemizin güvenliği için gecesini gündüzüne katarak mücadele eden tüm asker ve polislerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Çinili Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlediğimiz ve cami cemaati arasından birlik ve beraberliğin sağlanmasına vesile olan Sabah Buluşmaları programımıza katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin” şeklinde konuştu.

BAYANLAR SABAH NAMAZINA GELİYOR

Bayanlarında sabah namazı için camiye geldiklerini ifade eden Ekin, "Bayanlarımız sabah namazlarına gelmeye başladılar. Birçok bayan kardeşimizi sabah namazını cemaatle kılmak için camiye geliyor. Bu diğer camilerimiz için de inşallah örnek teşkil eder" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 03.12.2016 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<