banner359

ÇKS Başvuru Süresi Uzatıldı

16 Aralık 2017 Cumartesi 12:40
ÇKS Başvuru Süresi Uzatıldı

İnegöl Gıda,Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Ekren  yaptığı açıklamada 30 Haziran'a kadar yaptıramayan çiftçiler için süre 31 Aralık'a kadar uzatıldığını belirtti.
ÇKS başvuruları ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Gıda,Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Ekren , " Bakanlığımızca yürütülen Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS ) uygulamaları kapsamında, 2017 yılı KS kaydını 30 Haziran'a kadar yaptıramayan çiftçiler için bakanlığımız  tarafından  resmi gazetede yayımlanan tebliğe göre süre 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı. Çiftçilerimiz bakanlığımız tanıdığı bu fırsatı değerlendirip, 31 Aralık tarihine kadar müdürlüğümüze gelerek ÇKS başvurularını  yapabilir" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<