banner359

Çöp Kamyonu İle Araç Çarpıştı; 2 Yaralı

28 Kasım 2016 Pazartesi 15:31 2016-11-28 15:32:21
Çöp Kamyonu İle Araç Çarpıştı; 2 Yaralı

 İnegöl´ün Kozluca Mahallesi yolu üzerinde meydana gelen kazada çöp kamyonu ile hafif ticari araç çarpıştı; biri temizlik işçisi iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl´de çöpleri topladıktan sonra Yeniköy´deki çöplük alanına çöp götürmekte olan İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı sürücü Ahmet Eren yönetimindeki 16 FK 693 plakalı çöp kamyonu Kozluca mahallesi istikametinden İnegöl´e seyir halinde olan Mehmet Emin Mete yönetimindeki 16 KKA 21 plakalı hafif ticari araç ile Kozluca yolu üzerinde kafa kafaya çarpıştılar.

İTFAİYE KURTARDI

Şiddetli çarpışmanın etkisi ile çöp kamyonunda bulunan temizlik işçisi Cengiz Kayacık ve hafif ticari aracın sürücüsü yaralandılar. Çöp kamyonunda sıkışan temizlik görevlisi ve hafif ticari araçta sıkışan sürücü Mehmet Emin Mete için seferber oldular. Araçlarda sıkışan iki yaralı da haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekiplerince kurtarıldılar. Çöp kamyonu sürücüsü Ahmet Eren kazayı yara almadan atlattı.

Kurtarılan iki yaralı da kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.


 

 

 

Son Güncelleme: 28.11.2016 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<