banner359

Cumhuriyet'ten Geri Dönüşüm Kampanyası

29 Nisan 2016 Cuma 10:36 2016-04-29 10:39:18
Cumhuriyet'ten Geri Dönüşüm Kampanyası
 İnegöl Cumhuriyet İlkokulu tarafından başlatılan Geri Dönüşüm Kampanyası kapsamında toplanan Mavi Kapak, Yağ ve Atık Piller dün İnegöl Belediyesi görevlilerine teslim edildi
Okul bahçesinde düzenlenen törende okul yönetimi tarafından Belediye yetkililerine 200 kilo atık yağ, 50 kilo atık pil ve 20 bin adette mavi kapak teslim edildi. Düzenlenen kampanyayla ilgili bilgi veren Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Necati Sayın, “Cumhuriyet İlkokulu olarak sene başından beri mavi kapak, atık yağ ve atık pillerle ilgili bir kampanya başlatmıştık. Kampanyaya gördüğünüz gibi öğrencilerimizin ilgisi oldukça fazla. 200 kilo atık yağ, 50 kilo atık pil ve 20 bin adette mavi kapak toplandı. Bu toplananları belediyemize teslim ediyoruz. Bizde okul olarak geri dönüşüme destek veriyoruz. İnşallah bundan sonrada bu tür kampanyalarımız devam edecektir. Öğrencilerimize ve velilerimize düzenlediğimiz bu kampanyaya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Mavi kapaklarla belki bir engelli kişiye araba alınabilir amacıyla topladık. Atık yağlarımızı ve atık pilleri de hem geri dönüşümün sağlanması hem çevreye zarar verilmemesi hem geleceğe bir katkımız olması hem de öğrencilerimize geri dönüşüm bilinci kazandırmak için topladık” dedi.

Son Güncelleme: 29.04.2016 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<