banner359

Dayanıksız Binalar Yıkılıyor

13 Ekim 2015 Salı 10:33 2015-10-13 10:38:06
Dayanıksız Binalar Yıkılıyor
Kent estetiği ve görselliği çalışmalarına her geçen gün yenisini ekleyen İnegöl Belediyesi bu çalışmalara ek olarak tehlike arz eden sağlıksız binaların yıkımlarına da devam ediyor.

İnegöl Belediyesi Fen işleri ekipleri Alanyurt’ta bulunan eski düğün salonu binasının yıkımını dayanıksız olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdi.

Çalışma hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Geçmişte Alanyurt’umuza yıllarca düğün salonu olarak, ayrıca sağlık ocağı ve jandarma binası olarak hizmet eden bu binamız yapılan teknik analiz neticesinde dayanıksız olduğu tespit edilmiştir. Yapılan test değerlendirmelerinde TSE’nin beton basınç mukavemetinin C 16 beton sınıfının altında olduğu anlaşılan eski düğün salonumuzun yıkımını gerçekleştiriyoruz. Yapılan analizler sonucunda güçsüz ve dayanıksız olduğu tespit edilen binanın her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına zaman kaybetmeden yıkılmasına karar verilmiştir. Yıkım çalışmalarının tamamlanması ve temizlik işlemlerinin yapılmasının ardından gerekli istişareler yapılarak yıkım alanında ihtiyaca uygun yeni bir uygulama yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 13.10.2015 10:38
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<