banner359

Denetimler başladı

23 Mayıs 2016 Pazartesi 16:43 2016-05-23 16:59:14
Denetimler başladı
 İnegöl´de alışverişin can damarı olan Sarraflar Çarşısına geçtiğimiz gün itibariyle İnegöl belediyesi tarafından bisiklet, şarjlı bisiklet ve motosikletlerin girmesinin yasaklanmasının ardından uygulamalara başlandı. Çarşıya giren araç sürücülerine cezai işlem uygulanmaya başlandı. 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri ve İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri işbirliğinde çarşı giriş ve çıkışlarında bisiklet, şarjlı bisiklet ve motosikletlere yönelik uygulamalara başladılar.

4 GİRİŞ VE ÇIKIŞ POLİS VE ZABITA EKİPLERİ TARAFINDAN KORUNUYOR

İnegöl Belediyesinin aldığı karar doğrultusunda Sarraflar çarşısında yaya olarak gezen vatandaşları rahatsız eden bisiklet, şarjlı bisiklet ve motosikletler artık çarşıya giremeyecek. 

Geçtiğimiz günlerde çarşı giriş ve çıkışlarına bisiklet, şarjlı bisiklet ve motosikletlerin giriş ve çıkışlarının yasak olduğu levhaların asılması ile birlikte İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri ve İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri ortaklaşa uygulamalara başladılar. Çarşının 4 giriş ve çıkışını tutan ekipler, araçlara geçit vermedi. Çarşıya giren bisiklet, elektrikli bisiklet ve motosiklet sürücülerine cezai işlem uyguladılar. Kurallara uymayıp çarşıya giren araç sürücülerinin her birine trafik levhalarına uymadıkları gerekçesiyle 92 lira cezai işlem uygulandı.

UYGULAMALAR SÜRECEK

Bu uyguların her gün süreceği bildirildi.

Son Güncelleme: 23.05.2016 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<