Denetimler sıklaştı

28 Haziran 2016 Salı 03:59 2016-06-28 04:04:04
Denetimler sıklaştı
 İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, yaz ayları ile birlikte trafiğe çıkan ve özellikle akşam saatlerinde trafiği tehlikeye düşüren, abartı egzoz sesleri ile vatandaşlara rahatsızlık veren motosikletlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Hükümet Konağı önünde yapılan uygulamalarda, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı.

Son günlerde sayıları artan, yüksek ses çıkaran, hız yaparak trafiği tehlikeye düşüren motosiklet ve otomobil sürücüleri ile ilgili artan ihbarlar üzerine İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini yoğunlaştırdı. Havaların ısınması ile birlikte İnegöl´ün vazgeçilmez ulaşım aracı olan motosikletlerin piyasaya çıkması ile olası kazaların önüne geçebilmek, can ve mal kayıplarını önlemek için alarma geçen emniyet ekipleri, sürücülere yönelik kapsamlı uygulamalar yapıyor. Gün içerisinde ve iftardan sonra özellikle şehir merkezinde uygulamalar yapan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor.

TRAFİKTEN MEN

Ehliyetten, sürücünün kaskına kadar kontrol eden trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men ediyor. Ekipler, özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle dururken, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücüler hakkında da gerekli cezai işlem uygulanıyor.

Önceki gün iftarın ardından Belediye kavşağında uygulama yapan Asayiş Büro Amirliği, Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri kuş uçurtmadılar. Yapılan uygulamada 10 motosiklet denetlendi. Ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan muayenesi yapılmamış 1 motosiklet trafikten men edilirken, 2 motosiklet sürücüsüne yetersiz ehliyet ve kurallara uymadıkları gerekçesiyle cezai işlem uygulandı.

Son Güncelleme: 28.06.2016 04:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<