banner359

Develi Kampanya

.

01 Mayıs 2015 Cuma 18:35 2015-05-01 18:38:59
Develi Kampanya
 İnegöl'de faaliyet gösteren Tutumlu Çeyiz Mağazası, Anneler Günü için ilginç bir yola başvurdu.

Mağaza önüne iki adet deve ve bir adet Midilli cinsi at getiren yetkililer, vatandaşların dikkatini çekti. Vatandaşlar mağaza yerine develere hücum etti. İlk defa deve gören vatandaşlar, selfie çekti.

Mağaza yetkilisi Tufan Tutum, "Anneler Gününde yapmış olduğumuz bu organizasyonu İnegöl'ümüze hediye ediyoruz. İnegöl'de bu bir ilk oldu. Bu gibi organizasyonları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bütün müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz. Beklediğimizden daha fazla ilgi ile karşı karşıyayız. Geçen yıl gelin damat kampanyası yapmıştık. Sürekli yeni şeyler yapmak istiyoruz. Develer sadece burada durmayacak. İki gün boyunca İnegöl'ün sokaklarında dolaşacaklar. Hem kampanyamızın tanıtımını yapacaklar, hem de İnegöl sokaklarına ayrı bir renk katacaklar. Bu vesileyle bütün annelerimizin günlerini şimdiden kutluyor, ellerinden öpüyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 01.05.2015 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<