banner359

Dipsizgöl Ürün Toplama Merkezi’ne Coşkulu Açılış

24 Mayıs 2016 Salı 16:46
Dipsizgöl Ürün Toplama Merkezi’ne Coşkulu Açılış
İnegöl Belediyesi tarafından Dipsizgöl Mahallesi’nde üreticiler ile alıcı ve toptancıları buluşturacak Ürün Toplama Merkezi hizmete açıldı.
Civar mahallelere de hizmet verecek merkez coşkulu bir törenle açıldı. Bölgede üreticiler bu merkez sayesinde alıcılarla daha kolay bulaşacak ve tarımda kayıt dışılık sona erecek. Dipsizgöl Ürün Toplama Merkezi’nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi olarak çok değişik alanlarda hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Aktaş, “2014 yılından itibaren Büyükşehir Kanunu ile birlikte atağa kalktık. Daha önce camiye bir traktör kum veremeyen veyahut okulun birinde bir kapının tamiratını yapamayan belediyeden, bugün hamdolsun her alanda hizmet eden, destek veren, iş yapan belediye modeline gelindi. Tabii alt ve üst yapı çalışmalarımız, köprü yapım çalışmalarımız, meydan düzenlemelerimiz, kırsal mahallelerimizdeki camilerimizin bakım ve onarımları, futbol sahaları, çocuk oyun alanları velhasıl yine Büyükşehir’imizin yetkisi dahilinde olan kanalizasyon, su ve içme suyu ile ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.
Dipsizgöl Mahallesi’nde yapılacak diğer hizmetler hakkında da bilgi veren Aktaş, “Kanalizasyon ve içme suyu hatları yenilenirken, bozulan üst yapı da baştan aşağı yenilenecek. Sulama göleti yapılacak. İçme suyu ishale hattı yenilenecek ve Dipsizgöl ile Deydinler Mahallesi arasındaki bağlantı yolunun da bakımı yapılacak. Dipsizgöl’de kurulan merkez ile üreticileri alıcı ve toptancılarla buluşturmayı, muhtelif meyve ve sebze hasat sezonu içerisinde oluşan trafik karmaşasını önlemeyi, ürünlerin sevkiyatının hal kayıt sistemine uygunluğunu sağlayarak tarımda kayıt dışının önüne geçeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<