banner359

Direğine çarpan otomobil hurdaya döndü

28 Haziran 2016 Salı 04:07 2016-06-28 04:07:38
Direğine çarpan otomobil hurdaya döndü

 İnegöl ile Cerrah mahallesi arasındaki karayolu üzerinde dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada, içerisinde üç kişinin bulunduğu özel otomobil beton direğe çarparak hurdaya döndü. Kazada üç genç yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, İnegöl´den Cerrah mahallesi istikametine seyir halinde olan sürücü İsmail Acar yönetimindeki 16 F 7400 plakalı özel otomobil, Ahmet Türkel çevreyolu Cerrah kavşağını geçtikten sonra direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıktı. Yoldan çıkan özel otomobil, yolun solundaki beton elektrik direğine çarparak durabildi.

Ön kısmı büyük hasar gören özel otomobilde, sürücü İsmail Acar ile araçta bulunan Hakan Uysal ve Yılmaz Öztürk yaralandılar. Yaralılar, sağlık ekibinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar.

Son Güncelleme: 28.06.2016 04:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<