banner359

Doğadaki Hayvanlar Aç Kalmasın

.

20 Aralık 2014 Cumartesi 18:56 2014-12-20 18:58:17
Doğadaki Hayvanlar Aç Kalmasın
Evlerde, işyerlerinde kalan ekmek ve yemek artıklarını değerlendirmek, doğadaki yaban hayvanlarını kış şartlarında aç bırakmamak için başlattıkları “Doğadaki Hayvanlar Aç Kalmasın” kampanyasını 4 yıldır sürdüren çevre gönüllüsü Bekir Hamlakay, vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

Kampanya çerçevesinde Kemalpaşa Mahallesi Yeşil Çayır Sokak numara 1 adresinde Boşnak Cami Kur’an Kursu zemin katında bulunan depoda bayatlayan ekmekleri toplamaya başladıklarını belirten Bekir Hamlakay, “Arkadaşım Saadettin Aladağ ile kampanyayı devam ettiriyoruz. Havaların böyle güzel gitmesinden dolayı İnegöl’e kar yağmıyor. Fakat tehlike çanları çalıyor. Tepelere kar yağmıyor. Ekmek kampanyasını 4 yıldır devam ettiriyoruz. Kar yağmamasına rağmen topladığımız bu ekmekleri biz yine dağlara götürüp vahşi hayvanlara vereceğiz. Bütün vatandaşlarımızın bu konuda katkılarını bekliyoruz. Artık ekmeklerini getirsinler. Bize yardımcı olsunlar. Bu hayvanları aç bırakmayalım. Önümüzdeki hafta Orman İşletme Müdürlüğünün tahsis edeceği araçla topladığımız ekmekleri dağlara götüreceğiz” dedi.

Her türlü israfın önüne geçilmesi gerektiğini ifade eden Hamlakay, özellikle İnegöl’de su israfının çok olduğunu belirterek, vatandaşları suyu israf etmemeleri konusunda uyardı. Hamlakay, ayrıca vatandaşları evlerinde, işyerlerinde kalan ekmek ve yemek artıklarını değerlendirmek, doğadaki yaban hayvanlarını kış şartlarında aç bırakmamak için duyarlı olmaya davet etti.


Son Güncelleme: 20.12.2014 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<