banner359

Doğan İnegöl'deki Yangını Anlattı

.

26 Mayıs 2015 Salı 18:11 2015-05-26 18:12:49
Doğan İnegöl'deki Yangını Anlattı

 Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Orhan Doğan, İnegöl’de Leta Sandalye Fabrikası yangınıyla ilgili açıklama yaptı.
 

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Orhan Doğan, kendisinin de bizzat söndürme çalışmalarına katıldığı yangınla ilgili açıklama yaparak, olayla ilgili en doğru bilgiyi verdi. Doğan, açıklamasında, “25.05.2015 tarihinde İnegöl İlçesi Hamza Bey Mahallesi 2. Mobilya Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Leta Sandalye Fabrikası’nda çıkan yangına olay yerine en yakın olan Alanyurt İtfaiyesi araç ve ekipleri, 5 dakikada ulaşıp müdahaleye başladılar. İnegöl İtfaiyesi’nin tüm araçları ile Yenişehir, Gürsu, Kestel ve merkezden çıkan gruplardan da toplam 14 itfaiye müdahale aracı, 4 orman itfaiyesi aracı ve ilçe belediyelerine ait 2 su tankeri olmak üzere toplam 20 araçla yangının yaşandığı alana kısa sürede ulaşılıp müdahale yapıldı. 25000 m2 kapalı alana sahip olan fabrikanın tahmini depo bölümünde 2000 m2 alanda yanan sandalye üretim malzemeleri bu sayede söndürüldü” diye konuştu.

Doğan, yangının hemen yanındaki fabrikaya sıçratılmaması için ekiplerin büyük çaba saf ettiğini vurgulayarak, 30 dakikalık çalışma sonucunda söndürülerek soğutmaya geçilen yangında can kaybının yaşanmadığını hatırlattı. Doğan, yangın söndürme çalışma sırasında 20 itfaiye aracıyla müdahale edilmesiyle ve fabrikanın yakınında bulunan su hidrantlarından araçlara su ikmali yapılmasıyla su sıkıntısının yaşanmadığını dikkati çekerek, “İtfaiye ekiplerinin müdahalesi esnasında, bazı kaynaklarda belirtilenin aksine, itfaiye araçlarında su bitmesi kesinlikle söz konusu olmamıştır” dedi.

Son Güncelleme: 26.05.2015 18:12
Anahtar Kelimeler:
YangınInegölLeta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şenol peker 2015-05-26 18:30:43

Bu açıklama baştan aşşağa düzmecedir 20 araç kesinlikle yoktu ve ilk itfaiye aracı yarım saatte gelmiştir oda boş geldi suyu yoktu itfaiye personeli de yetersizdi bizzat kendim itfaiye hortumuyla yangına müdahil oldum böyle yalan dolan açıklamalarla insanların gözünü boyamayın

Avatar
Leta 2015-05-26 19:28:47

Yalan söylüyor herkes gördü ne kadar aciz kaldıklarını...

<