banner359

Doğanın Keyfini Doyasıya Yaşadılar

15 Kasım 2017 Çarşamba 14:44
Doğanın Keyfini Doyasıya Yaşadılar

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) organizasyonu ile doğaseverlere yönelik gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne katılan sporseverler, İnegöl’ün saklı kalmış doğal güzellikleri karşısında adeta büyülendiler.

Cesaretini Doğaya Göster sloganıyla doğa sporlarının merkezi olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(Dostum) hafta sonu güzel bir etkinliğe daha imza attı. Doğa’nın eşsiz güzelliklerini seyretme imkânı veren 14 km’lik parkurda İnegöllü doğaseverler güzel bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

İNAYET-TEPEL-BOĞAZOVA
Pazar günü sabah saat 08.00’da Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi önünde toplanan doğaseverler, İnegöl Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler eşliğinde yürüyüşün başlayacağı İnayet’e doğru yola çıktılar. İnayet’e gelinmesinin ardından araçlardan iniş yapan doğaseverler burada ilk olarak yürüyüş esnasında ve genel olarak doğa ortamında yapmaları ve yapmamaları gerekenler konusunda bilgilendirildi. İnayet’ten başlayıp İnegöl’ün saklı kalmış doğal güzelliklerini keşfederek devam edilen doğa yürüyüşünde keyifli anlar yaşandı. Yoğun katılımın yaşandığı doğa yürüyüşüne daha sonra Tepel yaylasına yürüyüşle devam edildi. Burada verilen molanın ardından doğa yürüyüşü Boğazova’da son buldu. Sakatlıksız ve sorunsuz bir şekilde sonlandırılan yürüyüşte doğaseverlerin büyük keyif aldıkları gözlendi. Doğaseverler, yürüyüşün bitmesi ile birlikte bölgede kendilerini bekleyen araçlara binerek İnegöl’e döndüler.

Toplamda 14 kilometre süren parkura katılım gösteren doğaseverler, verdikleri destekten ve düzenledikleri organizasyondan dolayı İnegöl Belediyesine ve Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) çalışanlarına teşekkür ettiler.

DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ DEVAM EDECEK
1,5 yıldır Dostum çatısı altında devam eden doğa yürüyüşleri ile doğaseverler İnegöl’ün saklı kalmış doğal güzelliklerinin keyfini çıkartmaya devam edecek. Bu kapsamda 26 Kasım Pazar günü Erikli-Gazelli güzergâhında 12 km’lik doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegolDostum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<