banner359

Doğaseverler Sonbaharın Keyfini Çıkardı

28 Eylül 2016 Çarşamba 15:34 2016-09-28 15:45:19
Doğaseverler Sonbaharın Keyfini Çıkardı

 İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı ve DOSTUM Foto Safari sporcuları tarafından gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne yoğun talep gösterildi. Yaklaşık 80 kişinin katıldığı yürüyüşte Bozcaarmut bölgesi ziyaret edildi.

İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı ve DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) Foto Safari sporcuları tarafından İnegöl Belediyesi ve İnegöl Belediyespor Kulübü sponsorluğunda hayata geçirilen doğa yürüyüşüne büyük ilgi gösterildi.

Geçtiğimiz Pazar günü sabah saat 08.00’da İnegöl Belediyesi Kültür,  Sanat ve Gençlik Merkezi önünde toplanan doğaseverler, burada kendilerini bekleyen servis araçları ile varış noktası olan Mezit 11’deki Bozcaarmut sapağına gittiler. Başlangıç noktasında Belediyespor ve DOSTUM sporcularının bilgilendirmelerini yapmasının ardından start alan yaklaşık 16 kilometrelik yürüyüşte keyifli anlar yaşandı. 

Bozcaarmut sapağından yola koyulan doğaseverler, Sonbahar’ın eşsiz güzelliği içerisinde yaklaşık 3 saatlik bir yürüyüşün ardından Bozcaarmut göletine varış yaptılar. Gölette öğle molası veren doğaseverler, 1,5 saatlik molada göl manzarası karşısında yemeklerini yiyerek hatıra fotoğrafları çekindiler.

Molanın sona ermesiyle yeniden yola koyulan yaklaşık 80 doğasever, Bozcaarmut Mahallesi’ne vararak orada kendilerini bekleyen araçlarla yeniden İnegöl’e dönerek yürüyüşü sonlandırdılar.

Son Güncelleme: 28.09.2016 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<