banner359

Dualarla Asker Ocağına Uğurlandılar

30 Temmuz 2016 Cumartesi 11:02 2016-07-30 11:07:22
Dualarla Asker Ocağına Uğurlandılar

 İnegöl´e bağlı İsaören mahallesinde Askere gidecek gençler için İsaören Muhtarlığı ve İsaörenspor´un beraber organize ettiği gecede Kur´an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutarak vatan ve millet uğruna hayır dualar edildi.

İsaören mahallesi sakinleri, gençleri Peygamber ocağına yolcu etmek için özel bir program düzenledi. Günümüzde alışılmış bir şekilde gece düzenleyerek, eğlence ile, davul-zurna ile gençler vatan nöbetine uğurlanırken, İsaören mahallesi örnek olacak bir asker uğurlama programı düzenleyerek gençleri askere iman gücüyle gönderdi.

İnegöl Mehter takımının renk kattığı geceye siyasi parti yöneticileri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve İsaören mahallesi sakinleri katıldı. Gecede İnegöl Mehter Takımı konseri ile büyük bir coşku yaşattı. Mahallenin eski imamlarından Ayhan Kızmaz, gençlerin askerliğinin hayırlara vesile olması için Kur´an-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okudu. Dualar edildi ve sonrasında geceye katılan 1500 kişiye yakın davetlilere yemek ikramı yapıldı.

İsaören Mahallesi Mahalle Muhtarı Fikri Türk, “Amacımız gelecek nesillerin milli manevi değerlere bağlı yetişmesidir. Kutlamalarında bu doğrultuda yapılması en büyük dileğimiz. Gecemize katılan İnegöl Mehterine, gecede Kur´an-ı Kerim okuyan Ayhan Kızmaz hocamıza ve geceye katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 30.07.2016 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<