Düğün magandası adliyeye sevk edildi

26 Eylül 2016 Pazartesi 10:38
Düğün magandası adliyeye sevk edildi
İnegöl'de düğünde bir müzisyenin yaralanmasına neden olan maganda adliyeye çıkarıldı.
İnegöl'de sokak düğünü sırasında 22 yaşındaki İbrahim D.’nin elinden düşürdüğü tüfeğin ateş alması sonucu saçmaların isabet ettiği Roman vatandaşı Talip Sevinç göğsünden yaralandı. Ayrıca Sevinç’in sağ el baş parmağı olay sırasında koptu.
1 hafta arayla iki düğünde maganda dehşeti
İnegöl ilçesine bir hafta arayla iki sokak düğününde maganda dehşeti yaşandı. Her iki düğünde de yaşanan olaylarda müzisyenler yaralandı. Küçükyenice Mahallesi’nde düzenlenen düğün töreni sırasında iddiaya göre 22 yaşındaki İbrahim D., ateş etmeye hazırlandığı kesme olarak tabir edilen tüfeği elinden düşürdü. Yere çarptığı sırada ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, düğünde enstrüman çalan Roman vatandaşı, 51 yaşındaki Talip Sevinç’e isabet etti. Sağ göğsünden yaralanan ve sağ elinin baş parmağı kopan Sevinç, acı içinde yere yığılırken davetliler ise endişe ve korku yaşadı. Sevinç, ambulansla götürüldüğü İnegöl Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalenin yapılmasının ardından Bursa Yüksek İhtisas Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Maganda adliyeye sevk edildi
Olayın ardından gözaltına alınan İbrahim D., jandarmadaki sorgusunun tamamlanmasının ardından geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, bir hafta önce Sarıpınar Mahallesi’ndeki düğünde iki müzisyenin yaralanmasına neden olan kişinin serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<