banner359

Düşünce Kulübü'nden Aktaş'a Ziyaret

19 Ocak 2017 Perşembe 11:50 2017-01-19 11:52:33
Düşünce Kulübü'nden Aktaş'a Ziyaret

 İnegöl´de faaliyete geçtiği günden bu yana ilçenin gelişimi adına çalışmalar sürdüren İnegöl Düşünce Kulübü´nde 2016 yılı Ekim ayında yapılan görev değişimi sonucu Kulüp Başkanlığına İsmail Yaprak getirilmişti. İsmail Yaprak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

İNEGÖL´ KONUŞUDU

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette İnegöl ile ilgili istişareler yapılırken, Düşünce Kulübü´nün faaliyetleri de değerlendirildi. Düşünce Kulübü Başkanı İsmail Yaprak, ziyaretlerini kabulü için Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

İNEGÖL ADINA YARAR SAĞLAYACAK HER ÇALIŞMANIN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl´ün adını taşıyan Düşünce Kulübü´nün önemli bir görevi üstlendiğine dikkat çekti. Her geçen gün gelişimini sürdüren şehrin daha iyi noktalara gelebilmesi için bu tür oluşumların etkinliğinin önemli olduğunu ifade eden Aktaş, “İnegöl Düşünce Kulübü Başkanı İsmail Yaprak ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz demek istiyorum. Arkadaşlarımız Ekim ayında göreve geldi, görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. İnegöl´ün adını taşıyan Düşünce Kulübü´nde görev alarak önemli bir vazifeyi üstlendiler. Bugün de kendileriyle İnegöl hakkında istişarelerde bulunduk. İlçemiz adına faydalı işler yapacaklarından eminiz. İlçemiz ve ülkemiz adına yarar sağlayacak her çalışmada diğer kurum ve kuruluşlarımızla nasıl işbirliği yapıyorsak, İnegöl Düşünce Kulübümüzün de İnegöl Belediyesi olarak yanında olacağımızı belirttik. Görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 19.01.2017 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<