banner359

Ecel temizlik yaparken yakaladı!

10 Ekim 2015 Cumartesi 19:38 2015-10-10 19:48:29
Ecel temizlik yaparken yakaladı!

 Mobilya sanayiinde meydana gelen olay da, temizlik yaparken yere yığılan işçi kaldırıldığı hastane de hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Mahmudiye mahallesi Sabah  sokakta faaliyet gösteren mobilya fabrikasında işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Y.G. öğle molasında mesai arkadaşlarıyla birlikte yemek yedikten sonra tekrar işin başına geçti. Mesainin bitmesine kısa bir süre kala temizlik yapan işçi birden yere yığıldı. Genç işçinin yerde yattığını gören arkadaşları durumu 112 Acil servise bildirdi.

YOL BOYUNCA KALP MASAJI

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından ambulansa konulan işçiye Acil Servise kadar kalp masajı yaptılar. Ambulanstan indirildiği sırada Acil servis doktoru hızla ambulansa gelerek işçiye kalp masajı yapmaya devam etti. Kalp masajı yapılarak Acil servise alınan işçiye, bir süre daha kalp masajı yapılmaya devam edildi. Talihsiz işçi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KALP KRİZİ ŞÜPHESİ

İlk belirlemelere göre kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği iddia edilen gencin cenaze hastane morguna kaldırıldı. İşçinin öldüğünü haber alarak hastaneye akın eden yakınları da gözyaşlarına boğuldu. Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 10.10.2015 19:48
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<