banner359

Eğitim Bir Sen'de Aktaş Yeniden Seçildi

.

29 Eylül 2014 Pazartesi 11:20 2014-09-29 11:21:06
Eğitim Bir Sen'de Aktaş Yeniden Seçildi
 Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciği Olağan Genel Kurul Toplantısı, önceki gün İlçe Lokalinde gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, bir kez daha Başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

Önceki gün saat 12.00’de düzenlenen Genel Kurul Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru ve sendika üyelerinin katıldığı kongrenin açış konuşmasını yapan Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, “Eğitim Bir-Sen tüzüğü gereği 4 senede bir kongre yapıyoruz. 2014 yılı Eylül ayı itibari ile kongre gerçekleştiriyoruz. 4 yıllığına yeni bir yönetim seçiliyor. 2 sandık halinde seçime gidiliyor. 1. sandıkta İlçe Yönetim Kurulu, 2. sandıkta Bursa şubesi yönetim kurulunu seçiyoruz. İnegöl’de 800 üyesi ile yetkili sendika olan Eğitim Bir-Sen, bugün de çoğulcu demokrasi şölenine adeta önderlik yapmış ve birçok üyesinin seçime katılımı ile birlikte bu şöleni gerçekleştirmiştir. Seçime geniş bir katılım söz konusudur. İlçe Yönetim Kurulu olarak tek liste ile seçime gidilmiştir. Delege seçimi için ilçemizden 800 üyeye 14 delege düşmektedir. Toplamda 34 delege aday adayı yarışmaktadır. Bunlardan 14 tanesi seçilip Kasım ayının 25’inde Bursa İl Yönetimi seçiminde oy kullanacaklardır. Sendikamız her geçen gün biraz daha güçlenmekte, biraz daha kurumsallaşmaktadır. Dolayısı ile yapılan seçimler gerek sendikamız adına gerekse ülkemiz adına büyük önem arz etmektedir. İnşallah önümüzdeki günlerde içle yönetim kurulumuzun yapacağı güzel çalışmalarla adından çok daha fazla söz ettirecektir. Gerek ilçe eğitiminde gerekse ilçemizin gündemini belirleme noktasında çok ciddi katkılar sunacağını şimdiden söyleyebiliriz. Seçimde lokalimize gelip oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra çok daha güçlü bir Eğitim Bir-Sen’i karşılarında görecekler” şeklinde konuştu.

Yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunup ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından seçime geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde, Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği Başkanlığına Sinan Aktaş bir kez daha seçilirken, İlçe Sekreterliğine Aydın Akgün, Mali Sekreterliğe Serdar Yücel, Teşkilatlanma Sekreterliğine Yusuf Yıldırım, Basın Yayın Sekreterliğine Uğur Horata, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreterliğine Mehmet Günalmış, Mevzuat Toplu Görüşme Sekreterliğine Selami Özer getirildi.

Bursa Şube Yönetim Kurulunu seçecek olan delege seçimi de aynı anda yapıldı. 34 delege adayının yarıştığı seçim sonucunda, 25 Kasım 2014’de Bursa`da yapılacak olan Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Yönetim Kurulu`nun seçiminde oy kullanacak 14 delege seçildi.

Son Güncelleme: 29.09.2014 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<