banner359

Eğitim Vazgeçilmez Unsurdur

23 Kasım 2017 Perşembe 18:29
Eğitim Vazgeçilmez Unsurdur

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili yaptığı açıklamada, " Eğitim sadece öğretmenlerden alınmadığı gibi, yaşamın her alanında alınabilecek vazgeçilmez unsurdur" dedi. 

Konu ile ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, " Öğretmenler, milletin değerlerini, toplumun usul ve adabını, bilimin ve hayatın bilgilerini öğrenciler ile buluşturan sorumluluk sahibi kişilerdir. Toplumları genel manada yetiştiren,  çeşitli akademik eğitimleri genç ve çocuklar ile buluşturan, Türk Devleti'nin geleceğini şekillendiren kişiler öğretmenlerdir. Öğretmenlik zor ve meşakkatli  bir meslek gurubu olduğu kadar, kutsal ve saygın meslek guruplarından biridir. Devletimizin geleceği bir nevi öğretmenlerimizin yeni nesillere aktardığı bilgiler ile ilgilidir. Devletimizin muasır medeniyetler seviyesine çıkma hedefi de, yine aynı doğrultuda öğretmenlerimizin elindedir" dedi. 

Eğitim toplumumuzun vazgeçilmez unsurudur diyerek konuşmalarını sürdüren Bedir, " Eğitim sadece öğretmenlerden alınmadığı gibi,  yaşamın her alanında alınabilecek vazgeçilme unsurdur. Ben şahsım ve teşkilatım adına başta  Başöğretmen  gazi Mustafa Kemal  Atatürk  olmak  üzere  tüm ögretmenlerimizin 24 kasım  öğretmenler  gününü  kutluyorum .Ne mutlu Türküm diyene

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<