Ekmek teknesi yangına teslim oldu!

17 Ekim 2016 Pazartesi 10:26 2016-10-17 10:28:56
Ekmek teknesi yangına teslim oldu!
 Düğün cemiyeti için köfte götürülen kamyonet seyir halindeyken yanmaya başladı. Alev alev yanan kamyonetten geriye demir yığını kaldı.
Edinilen bilgilere göre, düğün cemiyeti için hazırlanan köfteleri 16 KL 544 plakalı kamyonet ile düğünün yapılacağı adrese götürmek için yola çıkan Metin İleri, İnegöl-Bursa karayolu üzeri ümitalan mevkiinde kamyonetin ön kısmından dumanlar çıktığını fark etti. Sürücü, kamyoneti yol kenarına çekerek müdahale etmek istedi ancak dumanlar yerini alevlere bıraktı.

Kamyonetin alev alması üzerine kendi imkanları ile söndüremeyeceğini anlayan sürücü, durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede belirtilen yere gelen İnegöl İtfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Kontrol altına alınarak söndürülen yangında, kamyonetten geriye demir yığını kaldı. 

Son Güncelleme: 17.10.2016 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<