Elif Korkmazel, İnegöl Avm'ye Konuk Oldu

24 Kasım 2017 Cuma 10:02
Elif Korkmazel, İnegöl Avm'ye Konuk Oldu

Ferah, mutluluk veren mimarisi, geniş ürün yelpazesi ve eğlenceli aktiviteleriyle alışverişin merkezi olan İnegöl AVM; birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile tanınan, köşe yazarlığı ve sunuculuk yapan yemek uzmanı Elif Kormazel´i ağırladı.

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Kasım ayına lezzet kattı. Gazete ve dergilerdeki yemek tarifleri ile tanınan, köşe yazarlığı ve sunuculuk yapan yemek uzmanı Elif Kormazel; değerli ipuçları ve özel tarifler ile renklendirdiği “Elif Korkmazel İle Mutfak Sırları” söyleşisi ile İnegöl AVM´nin konuğu oldu.

İnegöl AVM Sergi Salonu´nda ziyaretçilerle buluşan Korkmazel, “Mutfağın Pratik Halleri”ni aktardı. Yoğun ilgi gören söyleşisinde Korkmazel, sebze pişirmenin püf noktalarından etin en lezzetli hali için küçük detaylara, ani misafirler için dakikalık tariflerden hamur işlerinin lezzet sırlarına kadar pek çok önemli detayı mutfak severlerle paylaştı.

banner380

Düzenlenen etkinlik kapsamında “hünerli eller” de yarıştı. Elma Soyma, Tişört Katlama, İğneyi İpliğe Geçirme, Yastık Kılıfı Takma etaplarından oluşan ve Elif Kormazel´in sunumuyla renklenen “Hünerli Eller Yarışması” da ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşattı.

Anahtar Kelimeler:
InegölAvmElifKorkmazel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<