banner359

Elleri bağlı halde buldular!

30 Temmuz 2016 Cumartesi 13:46 2016-07-30 13:52:03
Elleri bağlı halde buldular!

 Alanyurt bölgesinde yaşanan emniyet ekiplerini şoke etti. alkol kullandığı gerekçesiyle çocuğunu darp edip, ellerini bağlayıp zorla araca atan aile emniyet ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; iddiaya göre aile, 14 yaşındaki O.F. isimli erkek çocuğunun Alanyurt bölgesindeki bir açık alanda arkadaşları ile alkol aldığını öğrendi. Olay yerine giden anne ve baba, iddiaya göre çocuğunu alkol alırken gördü. Öfkeli anne ve baba, çocuğunu alıp araca bindirmek istedi. 14 yaşındaki çocuk ailesini dinlemeyerek gelmeyeceğini söyleyince, anne ve baba öfkelendi.

ELLERİNİ ARKASINDAN BAĞLADILAR

Öfkeli anne-baba, darp sonucu yüzü kanlar içinde kalan çocuğun direnmesi üzerine birde koli bandıyla ellerini arkasından bağladılar. Boynunu da bantlayan çocuğu, zorla özel otomobilin arka koltuğuna oturttular.

DÖVÜP ARABAYA ZORLA BİNDİRDİLER İHBARI ÜZERİNE

O sırada olay yerinde yaşanan gören bir vatandaş duruma emniyet ekiplerine bildirdi. Dövüp ellerini bağladıktan sonra araca zorla bindirip götürdüler şeklindeki ihbarı duyar duymaz harekete geçen emniyet ekipleri, beyaz renkteki özel otomobili bulmak için Alanyurt bölgesinin sokaklarını tek tek aradılar.

Yenişehir yolu üzeri Diş Hastanesi mevkiinde aracı tespit eden emniyet ekipleri, aracı durdurarak içine baktıklarında şoku yaşadılar.

Araç içerisinde arama yapan emniyet ekipleri aracın arka koltuğunda oturan elleri arkasından bağlı ve boynu bağlı çocuğu görünce kısa süreli şoku yaşadılar. Ellerini ve boynundaki ipi çözün emniyet ekipleri, yüzü kanlar içinde kalan çocuğu da ekip otosuyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürerek tedavi ettirdiler. Anne ve baba ise emniyet ekipleri tarafından karakola götürüldü. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 30.07.2016 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<