“Emellerine ulaşamayacaklar”

11 Ekim 2016 Salı 18:53 2016-10-11 19:08:09
“Emellerine ulaşamayacaklar”

MHP İnegöl İlçe Başkanı Muftafa Sipahi son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Sipahi,"Önceki gün Şemdinli'de yaşanan terör saldırısı sonucu şehit olan asker ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğu günden beri iç ve dış düşmanların çemberi altına alınmaya çalışılmıştır. Topraklarımızda hesabı olanlar, bulunduğumuz coğrafyada geçmişini arayanlar Allah'ın izniyle emellerine ulaşamayacaklardır. Türkiye teröre kurban edilmeyecek kadar önemli bir ülkedir. İslam coğrafyalarını kan ve gözyaşı İle ıslatan terör ülkemizi de esiri altına almaya çalışıyor. Tarih bilgimiz şunu gösteriyor ki, terör taşerondur. Gerçek katiller bulununcaya kadar da taşeron olmaya devam edecektir.  Üyelerini haksızlığa karşı gelmem ve hakkını aramakla büyüleyen terör, diğer insanların yaşamsal hakkını gasp ediyor, genç, yaşlı, ve çocuk dinlemeden katliam yapmaktan geri kalmıyor. Türk milleti üzerinde korku imparatorluğu kurmaya çalışan terör örgütlerine karşı devletimiz uyanık olmalı ve bu ihanet şebekelerinin üzerine korkusuzca gitmelidir"

banner380
 
"Milletimiz ve devletimiz  teröre karşı tek yürek ve tek bilektir. Bu sebeple PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerinin imhası için çıkarılan ve bizim de destek verdiğimiz OHAL yasasının faaliyetleri hakkında sıkıntılar olduğunu görüyoruz. Daha önceki açıklamalarımızda da belirttiğimiz gibi FETÖ ye karşı kullanılan OHAL yasasının PKK ya karşı neden kullanılmadığını merak ediyoruz. FETÖ ye karşı düzenlenen finansal operasyonlar PKK'ya karşı düzenlenmiyor. Bölücü terör örgütünün devlet kademelerindeki memurlarının hala görev yerlerinde  olması bunun apaçık göstergesidir. Hükümet terörün üzerine korkusuzca gitmelidir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak destek verdiğimiz OHAL yasalarının PKK üzerinde de kullanılmasını bekliyoruz. Aksi halde terör mücadelesinde samimiyetsizlik doğacaktır. Bu samimiyetsizlik devletimiz ve milletimize hayır getirmeyecek, terörizmin ülkemizin her noktasına sirayet etmesinin önüne geçilemeyecektir"

Son Güncelleme: 11.10.2016 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<