banner359

Emniyetten Denetim

16 Aralık 2017 Cumartesi 23:00 2017-12-18 10:16:18
Emniyetten Denetim

Vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla uygulamalarını şehrin her yerinde yapan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehri huzurunu bozmaya çalışan, olası bir facia neden olacak şahıslar ve sürücülere yönelik uygulamalarını sürdürüyor.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Osmanbey caddesi üzerinde akşam saatlerinde yapılan uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, şahıslar üzerleri incelenip, GBT´leri soruldu.

Asayiş Büro Amirliği, Önleyici ekipler büro amirliği, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ve Yunus ekiplerince Osmanbey caddesi üzerinde uygulama yapıldı. Uygulama sırasında ekiplerden kaçmaya çalışan sürücüler de yakalandı.

Bir saat süren uygulama sonucunda onlarca araç arandı. 30 Şahsın GBT´si sorgulanırken, 4 araca ceza işlem uygulandı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ

Uygulamalarda durdurulan otomobilin sürücüsü A.A.´nın 138 promül alkollü olduğu tespit edildi. Sürücünün ehliyetine 6 ay el konulurken, bin lira civarında cezai işlem uygulandı.

Son Güncelleme: 18.12.2017 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<